fbpx

Paťanka

Pronájem - Byt Paťanka 2+kk

Byt Paťanka 2+kk, balkon, garáž, sklep 2 patro

Pronajmeme částečně zařízený byt 2+kk, 55m2 plus  balkon v 2. patře s výtahem, garáží, sklepem v komplexu Rezidence Podbaba Paťanka  nabízí pohodlí klidného moderního  bydlení.

Dispozičně je zde: předsíň s vestavěnou skříní, koupelna s vanou, umyvadlem toaletou, pračkou, dále obývací  pokoj s východem na balkon a kuchyňský kout s varnou deskou, digestoří, troubou, myčkou,lednicí, mrazákem, samostatná ložnice  kompletně zařízená postelí s úložným prostorem, vestavěnou skříní. V přízemí domu garážové stání a sklep. 

Podlahové krytiny – plovoucí podlaha/dlažba. Krásná klidná lokalita. Poplatky 2036Kč vč. garáže plus vlastní spotřeba elektřiny a internet. Skládá se kauce a provize. Volný ihned.

V okolí naleznete vynikající občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti je supermarket Kaufland, metro Dejvická (A) – 3 min.tramvají, park a spoustu dalších míst na odpočinek a strávení času.

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?

Šárka Sattar má vše co by ideální realitní makléř měl mít – profesionalitu, přehled trhu, rychlost, lidský přístup a flexibilitu vyřešit jakoukoli vzniklou situaci. Potřebovali jsme pronajmout byt a vše vyřešit v podstatě za nás, jelikož žijeme mimo ČR. Šárka připravila skvělý home staging a byt byl pronajat během několika týdnu! Šárka nás ohromila svým profesionálním přístupem a jak vše zajistila a my se nemuseli vůbec o nic starat jen podepsat smlouvy. Nyní hledáme nový byt v Praze a bez velkého rozmýšlení jsme opět Šárku oslovili.

shutterstock_767771860-min
P. Gatek

2+kk Patanka

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *