fbpx

Kytlice, okr. Děčín

Kytlice, okr. Děčín

Exkluzivně vám nabízíme útulnou chatu  v oblíbené části Českého Švýcarska, v obci Kytlice, okr. Děčín.

Jednopodlažní chata 2+kk po rekonstrukci (2018) s celkovou užitnou plochou 50m2 a pozemkem 701m2. Cesta k domu je přes obecní pozemky. 

Dispozičně nabízí : obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem (lednice, mikrovlnná trouba, dvojvařič, dřez) a na to navazuje ložnice z níž je vstup do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. 

Kromě posezení na zahradě, je možné využít také zastřešenou verandu domu. 

Jedná se o zateplenou dřevostavbu. Střecha je z natřeného pozinkovaného plechu. Topení je zde jak krbovými kamny, tak olejovými elektrickými radiátory. Voda je z vodovodního řádu obce a ohřívá ji elektrický 200l bojler na noční proud.  Kanalizace je řešena septikem 15m3 z litého železobetonu. 

Na pozemku je zamykatelná kůlna na zahradní věci, kola a dřevo na topení. 

Jedná se o jedinečnou lokalitu  na severu Čech v borových a smíšených lesích Lužických hor v kraji pískovcových skal s krásnou přírodou. 200 m od chaty je pískovcové přírodní koupaliště obklopené borovým lesem. 

V obci  Kytlice jsou k dispozici tenisové kurty, několik restaurací, obchod s potravinami, pošta, autoopravna, kadeřnice, kino, tesané umělecké dětské hřiště pro nejmenší.

V zimě jsou v okolí upravené běžecké stopy, nebo  také sjezdového lyžování na Polevském vrchu, v Jedlové, v Podluží a Luži. Dojezdnost do Prahy je 110km případně vlakem. 

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?