fbpx

V Uličce, Brandýs nad Labem

V Uličce, Brandýs nad Labem

Exkluzivně vám nabízíme krásný, slunný byt 2+kk 65m2, s terasou 9m2 , sklepní kójí 2m2 a parkovacím stáním, v novostavbě residenčního komplexu z 2015 v Brandýse nad Labem. 

Byt dispozičně nabízí – předsíň s odkládacím prostorem, dále koupelnu s vanou, sprchovou zástěnou, umyvadlem, zrcadlovou skříňkou a pračkou AEG a toaletou. Kuchyňský kout se spotřebiči – el. trouba, indukční varná deska, digestoř, vestavěná lednice s mrazákem. Obývací pokoj (36m2) poskytuje díky velkým oknům hodně světla a má  vstup na terasu (9m2) s  výsuvnou markýzou.  U ložnice (16m2) je samostatná prostorná šatna udělaná na míru. Byt se prodává bez nábytku (případně dle dohody). Všechna okna bytu mají výhled do zahrádek vnitrobloku. Nemovitost  se nachází v neprůjezdné obytné zóně a je v 3NP.

Podlahy jsou plovoucí, dále dlažba a terasa má dřevěnou podlahu. Okna jsou 2komorová plastová GEUS, je zde přiveden optický 1Gb internet, dále satelitní a DVB-T přípojka,  vytápění bytu je automatickou kotelnou v domě, v bytě je smart regulace teploty pro každou místnost. Dům má PENB C – úsporné. 

V domě je k dispozici kočárkárna a kolárna a je zde kamerový systém a kontrolovaný vstup pomocí čipů. Dům má profesionální správu a SVJ je v dobrém stavu.  Parkovací stání je v osobním vlastnictví.  Dům má 8 bytů v tomto vchodě.  

Byt se nachází v klidné rezidenční čtvrti U Vodojemu, na kterou navazuje vilová čtvrť. Je zde výborná dopravní dostupnost. Do Prahy – autobus 2 min pěšky a 20 min cesty, nebo autem cca 15 min, rodiny či páry ocení klid obytné zóny, hřiště, grilovací místa. Dále je zde školka a to přímo v tomto residenčním komplexu. 

Brandýs nad Labem je opakovaně v TOP 3 městech Indexu kvality života – máte zde k dispozici bohaté kulturní možnosti, mnoho sportovišť a možností rekreace, letní kino, pláže a koupání, kavárny, restaurace a občanskou vybavenost. 

Byt je v OV a je možno ho financovat hypotékou či vlastními prostředky. K nastěhování od 1. června 2023.

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?