fbpx

Jaselská 30, Praha 6

Jaselská 30, Praha 6

Exkluzivně vám k pronájmu nabízíme prostorný a klidný byt 3+kk, 80 m2, 3m2 balkon, v Prahy 6 – Bubenče nedaleko Vítězného náměstí, v ulici Jaselská 30, na Praze 6.

Tento prostorný klasický a klidný byt dispozičně nabízí obývací pokoj s vybavenou kuchyňskou linkou (lednice, mrazák, myčka, plynová varná deska, elektrická trouba, digestoř, úložné prostory) s kuchyňským stolem a židlemi a s arkýřovým oknem orientovaný do ulice stejně jako jedna ložnice, přičemž druhá ložnice a balkon směřuje do vnitrobloku, dále koupelnu s vanou, umyvadlem s skříňkou a zrcadlem, otopným žebříkem a pračkou, samostatnou toaletu, špajzku a předsíň. 

Na podlaze jsou jak parkety tak dlažba.  Byt prošel rekonstrukcí v roce 2013 a je v 5. NP cihlového domu bez výtahu. K užívání je zde samostatná komora na chodbě. Vytápění a ohřev vody je vlastním plynovým kotlem Junkers. 

V místě je veškerá občanská vybavenost, byt se nachází mezi stanicemi metra (i tramvají) Hradčanská 5min a Dejvická 10min pěšky, dále vlakové nádraží Praha -Dejvice V okolí domu je maximální občanská vybavenost – banky, obchody, kavárny, pošta, restaurace, školy, školky,  a další služby. V blízkosti park Stromovka či Letná. 

Nájemné: 25.000Kč plus poplatky 1600Kč, elektřina a plyn převodem na nájemce 

Deposit: 35.000Kč , poplatek RK 1x nájem plus DPH 

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?