fbpx

U Petřin 5 - Praha 6​

U Petřin 5 - Praha 6

Exkluzivně vám nabízíme zrekonstruovaný byt 2+1 54m2 s výhledem do zeleně a velkorysými úložnými prostory na dlouhodobý pronájem v ulici U Petřin 5 v žádané lokalitě Praha 6 Petřiny – 6min pěšky od M Petřiny.

Zrekonstruovaný a plně vybavený byt 2+1 54m2 je umístěn v 2NP zrekonstruovaného nízkopodlažního domu v blízkosti metra Petřiny

Byt je po rekonstrukci a nabízí neprůchozí pokoje s předsíní s prostornou vestavěnou skříní, plně vybavenou kuchyň – elektrická trouba, plynová varná deska, mikrovlnná trouba, myčka 45cm, lednice s mrazákem, pračka, úložné prostory, stolek se židlemi, základní nádobí a kuchyňské potřeby, dále ložnici s postelí 180×200, polohovatelnými rošty a novými matracemi, komody, šatní skříně, stolička, v obývacím pokoji najdete rozkládací jídelní stůl s 2 křesílky, rozkládací sedací soupravu, úložné prostory, TV stolek, koberec, ve zděné koupelně je umístěna vana se sprchovou hlavicí, umyvadlo, skříňka, zděná toaleta je zvlášť. V obytných místnostech jsou také garnýže (závěsy k dispozici), světla, podlaha – dřevo, dlažba, marmoleum, okna jsou nová plastová a mají nové žaluzie. Vytápění je ústřední dálkové. Orientace bytu je jihozápad.

Lze využívat společné prostory domu – sušárnu a kočárkárnu / kolárnu. Možnost zónového parkování před domem či v okolí.

Lokalita je klidná a skvěle dostupná jak do centra, tak do přírody. Metro a tram Peřiny 6min pěšky, s obchody jako DM, Billa, aj a restaurace – pár minut od domu, veškerá infrastruktura v okolí domu – lékaři, pošta, parky Hvězda a Ladronka, Libocký rybník – vše v blízkosti, dobře dostupné na letiště Václava Havla. 

Byt je k dispozici ihned, vhodný pouze pro 1-2 osoby – nekuřáky bez zvířat. 

Měsíční nájem: 19.900Kč plus poplatky 3000 Kč, elektřina a plyn se převádí na nájemce,  vratná kauce 40.000Kč, provize 1x nájem plus DPH

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?