fbpx

Masarykova nábřeží 3+1, Praha 1

Masarykova nábřeží, Praha 1

Bydlení na nábřeží u Vltavy s výhledem na Žofín a Pražský hrad. Exkluzivně nabízíme prostorný byt 3+1 130m2 v 3NP s výtahem klasické budově Masarykova nábřeží. 

Všechny místnosti jsou přístupné z prostorné vstupní haly. Obývací pokoj s kuchyní je směřován na nábřeží a poskytuje krásné výhledy. Kuchyň je plně vybavena – lednice, mrazák, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, varná deska, digestoř, velké množství úložného prostoru, jídelní stůl a židle. Obývací pokoj je velmi prostorný, je zde umístěna praktická sedací souprava, TV Samsung včetně sound boxů. Ložnice jsou orientovány do vnitrobloku a nabízí klid na spaní či práci. Dále je zde velká koupelna – vana, masážní sprcha, toaleta, bidet, umyvadlo, pračka AEG a další oddělená toaleta s umyvadlem. 

V bytě jsou úložné prostory – vestavěné skříně na předsíni a v ložnici. Topení je vlastním Vaillant plynovým kotlem. Poplatky činí …. včetně elektřiny a plynu. 

Lokalita nabízí veškerou infrastrukturu -restaurace, obchody, park Žofín, školy, skvělá dopravní obslužnost – tram, metro. Možnost pronájmu parkovacího místa v parkingu Národního divadla.

Nájem 45.000Kč plus poplatky 5000 Kč. Vratný deposit 2x nájem. 

Provize RK 1x nájem plus DPH. 

K dispozici ihned.

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?