fbpx

Privátní nabídka

2+kk Čajkovského 13 Praha 3

2+kk Čajkovského 13 Praha 3

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme k prodeji jedinečný byt 2+kk 51 m² po zdařilé rekonstrukci s unikátním výhledem. Nachází se v 4.patře krásného rondo kubistického domu v klidné ulici Čajkovského Praha 3, Žižkov.

Dispozičně nabízí vstupní chodbu s úložnými prostory, obývací pokoj, ložnici s vestavnou skříní, moderní koupelnu s umyvadlem, vanou, sprchovou zástěnou a přípojkou na pračku. Toaleta je oddělená, včetně umyvadla a také má úložný prostor. Kuchyňský kout je samostatný s posuvnými dveřmi a byl dělán na míru. Je vybaven kvalitními spotřebiči Electrolux – myčka, lenice, mrazák, plynový sporák a trouba a digestoř.

Obytné místnosti jsou jihozápadně orientované s výhledem do klidné zeleně. Celý byt má vysoké stropy, okna jsou dřevěná špaletová, podlahy jsou z masivního světlého dřeva a dlažby, topení je plynové – servisovaný kotel Thermona je umístěn v koupelně.

Velkou výhodou je zahrada v zadní části domu, která je určena pouze k užívání vlastníky bytů a je zde možnost využití příjemného vnitrobloku k posezení, relaxaci. Poplatky za byt za 2 osoby činí celkem: 3 905 Kč z toho: FO 1080Kč, voda 600Kč, společné prostory a odpad 510 Kč, elektřina 705 Kč, plyn 1010 Kč. K příslušenství bytu náleží sklep o velikosti 3 m2. Byt je v osobním vlastnictví a dům je spravován SVJ, které nemá dluhy. Dům je v dobrém stavu technickém stavu. Je zde celkem 24 jednotek. V domě je plánována výstavba výtahu a další rekonstrukce domu.

Na vyžádání

Pokud bychom ještě někdy prodávali nebo kupovali nemovitost, rozhodně bychom stáli o služby paní Šárky Sattar. Je perfektně připravená na všechny myslitelné varianty, aktivně hledá nejlepší řešení, dotahuje věci do konce a v náročných situacích neztrácí elán a optimismus."

shutterstock_767771860-min
P. Zemanová

2+kk Čajkovského 13 Praha 3

KONTAKT

Chcete prodat či koupit nemovitost?